Patrik Kincl : Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź.

Patrik Kincl : Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź.. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan.

Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku. Přímý přenos fightu kincl vs. Roman szymański 🆚 donovan desmae. Jednou z hlavních hvězd galavečera obří polské organizace bude i český bojovník patrik kincl. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev.

Patrik Kincl Patashonn Twitter
Patrik Kincl Patashonn Twitter from pbs.twimg.com
Bylo pouze otázkou času, kdy tomasz romanowski podlehne nástupu svého soupeře. Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Jun 05, 2021 · český bojovník patrik kincl se dnes v sobotu 5. Čevna večer utká s tomaszem romanowskim na turnaji ksw 61 v polsku. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. „je to klasická tvrdá polská škola. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola.

Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra!

Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Jednou z hlavních hvězd galavečera obří polské organizace bude i český bojovník patrik kincl. Roman szymański 🆚 donovan desmae. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Galavečer ksw 61 začíná ve 20:00 a zápas patrika kincla by měl přijít na řadu přibližně ve 22:30.

Jun 05, 2021 · český bojovník patrik kincl se dnes v sobotu 5. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě. Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Podívejte se na jeho pozápasová slova.

Kincl Jde Na Veterana Ufc Predtim Chce Jeste Stihnout Varsavske Kavarny Sport Cz
Kincl Jde Na Veterana Ufc Predtim Chce Jeste Stihnout Varsavske Kavarny Sport Cz from media.sport.cz
Galavečer ksw 61 začíná ve 20:00 a zápas patrika kincla by měl přijít na řadu přibližně ve 22:30. „je to klasická tvrdá polská škola. V čase 3:36 bylo rozhodnuto. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Pak se mu podařilo tomasze romanowskiho zlomit a vyhrát už pátý zápas v řadě. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Podívejte se na jeho pozápasová slova. Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na.

Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola.

Jakub kamieniarz 🆚 adam niedźwiedź. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Jun 05, 2021 · ksw 61 highlight video: Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Przemysław mysiala 🆚 ivan erslan. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. Po povedeném převedení souboje na zem dominoval. „je to klasická tvrdá polská škola. Roman szymański 🆚 donovan desmae.

Jun 06, 2021 · patrik kincl znokautował tomasza romanowskiego (galeria) waldemar ossowski 06 czerwca 2021, 07:31 tomasz romanowski nie sprawił niespodzianki podczas ksw 61 w ergo arenie. Patrik kincl se ve druhém zápase v organizaci ksw zdržel v kleci do druhého kola. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Galavečer ksw 61 začíná ve 20:00 a zápas patrika kincla by měl přijít na řadu přibližně ve 22:30.

Patrik Kincl Kariera Zivotopis A Statistiky 2007 2021 Fightlive Cz
Patrik Kincl Kariera Zivotopis A Statistiky 2007 2021 Fightlive Cz from www.fightlive.cz
Jde hodně dopředu, má rád přestřelky, spoléhá na. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Podívejte se na jeho pozápasová slova. Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Roman szymański 🆚 donovan desmae. Tomasz romanowski 🆚 patrik kincl.

V přestávce jsem ale dostal od trenérů do rukávu pár.

Karolina owczarz 🆚 monika kučinič. Jul 11, 2021 · patrik kincl official sherdog mixed martial arts stats, photos, videos, breaking news, and more for the welterweight fighter from czech republic. Chtěl bych, aby se mi podařilo ho ukončit, ale myslím si, že v prvním kole, jako posledně, to nedopadne, budu si ho potřebovat načíst. Přímý přenos fightu kincl vs. Jun 05, 2021 · český bojovník patrik kincl se dnes v sobotu 5. Jun 05, 2021 · technický knokaut a další výhra! Jednou z hlavních hvězd galavečera obří polské organizace bude i český bojovník patrik kincl. Patrik kincl pounds out hapless tomasz romanowski. Přesně v takovém duchu se odehraje akce ksw 61. Klikněte zde a sledujte živě stream ksw 61. Damian stasiak 🆚 andreii liezhniev. Patrik kincl na ksw 61 porazil tomasze romanowskiho ve druhém kole technickým knokautem. Jun 06, 2021 · patrik kincl z ksw 61 přivezl další cenné vítězství, ale po první pětiminutovce i on sám věděl, že se dění v kleci nevyvíjí v jeho prospěch.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook